Marynowana cebulka złota

Nasza cebulka złota jest delikatna i chrupiąca dzięki odpowiednim proporcjom marynaty. Cebulka złota to doskonały dodatek zarówno do dań na ciepło. Ich intensywny złoty kolor kusi i zachęca do zjedzenia, np. pysznych koreczków skomponowanych właśnie z cebulki złotej i np., oliwek czarnych.

Gramatura: 290 g
  • Zastosowanie

    Marynowane warzywa są doskonałym dodatkiem do sałatek i przekąsek. Można użyć ich do przygotowania koreczków czy szaszłyków. W każdej wersji smakują rewelacyjnie. Świetnie sprawdzą się także jako dodatek do mięs duszonych i smażonych. Mogą stanowić dopełnienie  warzyw przygotowywanych na patelni. Nadadzą się również jako samodzielna przekąska.

  • Czy wiesz, że ...

    Wśród marynowanych warzyw Smak są rozmaite produkty, które z powodzeniem można stosować do przyrządzania różnych przysmaków. Większość produktów można użyć jako element ozdobny do dań na ciepło oraz na zimno. Wyraziste kolory papryki, cebulki złotej czy patisonów sprawią, że każda potrawa z ich dodatkiem będzie prezentowała się znakomicie. Wszystkie przetwory smakują doskonale dzięki marynatom przygotowanym na bazie starannie dobranych składników. Każdy kęs potrawy z dodatkiem marynowanych cebulek czy papryki jest po prostu pyszny.

Marynowana cebulka złota