Patisony marynowane

Patisony marynowane Smak mają ciekawy smak i barwę. Można wykorzystać je jako składnik sałatek, koreczków, albo jako element dekoracyjny. Ich oryginalny wygląd przyciąga uwagę, dlatego warto korzystać z patisonów w kuchni. Potrawy z ich dodatkiem smakują rewelacyjnie, a przy tym mają nietuzinkowy wygląd.

Gramatura: 500 g
  • Zastosowanie

    Marynowane warzywa są doskonałym dodatkiem do sałatek i przekąsek. Można użyć ich do przygotowania koreczków czy szaszłyków. W każdej wersji smakują rewelacyjnie. Świetnie sprawdzą się także jako dodatek do mięs duszonych i smażonych. Mogą stanowić dopełnienie warzyw przygotowywanych na patelni. Nadadzą się również jako samodzielna przekąska.

  • Czy wiesz, że ...

    Wśród marynowanych warzyw Smak są rozmaite produkty, które z powodzeniem można stosować do przyrządzania różnych przysmaków. Większość produktów można użyć jako element ozdobny do dań na ciepło oraz na zimno. Wyraziste kolory papryki, cebulki złotej czy patisonów sprawią, że każda potrawa z ich dodatkiem będzie prezentowała się znakomicie. Wszystkie przetwory smakują doskonale dzięki marynatom przygotowanym na bazie starannie dobranych składników. Każdy kęs potrawy z dodatkiem marynowanych cebulek czy papryki jest po prostu pyszny.

Patisony marynowane