Sałatka z pikantnym salami i serem pleśniowym

Składniki:
  • 1 opakowanie mixu sałat,
  • 100 g pokrojonego w plastry pikantnego salami,
  • 200 g pokrojonego w kostkę sera pleśniowego,
  • 3 łyżki pokrojonych Pomidorów suszonych Smak,
  • 2 łyżki prażonych pestek dyni,
  • 1 pęczek posiekanego szczypioru z dymki,
  • 1 opakowanie Sosu paprykowo-ziołowego Prymat,
  • Sól morska w młynku, Pieprz czarny w młynku Prymat.
Sposób przygotowania:

Przygotować składniki. Sos przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu i odstawiamy. Na patelni podsmażamy przez chwilę salami, a następnie mieszamy z pozostałymi składnikami sałatki. Całość skrapiamy sosem, doprawiamy do smaku i dekorujemy szczypiorkiem.