Roladki z farszem chrzanowo-jajecznym

Składniki:
  • 2 wędzone piersi z indyka
  • 4 jajka
  • 2 łyżki Chrzanu tartego Smak
  • 1 łyżka majonezu
  • 1 łyżka Natki pietruszki suszonej Prymat
  • 1 łyżka Koperku suszonego Prymat
  • Szczypta: Soli morskiej i Czosnku suszonego Prymat
  • Do smaku: Pieprz ziołowy Prymat
  • Mały pęczek szczypiorku
Sposób przygotowania:

Jajka ugotować na twardo, ostudzić. Drobno posiekać i dokładnie wymieszać z chrzanem, majonezem oraz natką pietruszki. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Piersi pokroić w cienkie plasterki. Na każdy plaster nałożyć odrobinę farszu i zawijać formując roladki. Każdą roladkę można przewiązać szczypiorkiem, przed podaniem schłodzić.

Użyte produkty