Papryka marynowana

Papryka marynowana to bardzo popularny dodatek do wszelkich przekąsek czy roladek mięsnych. Papryka jest przygotowana według sprawdzonej receptury, dzięki której smak tego przysmaku jest idealny – intensywny, lekko kwaśny. Czerwona barwa papryk podnosi apetyczność każdej potrawy.

Gramatura: 680 g

  • Zastosowanie

    Papryka marynowana doskonale sprawdzi się w przygotowaniu codziennego obiadu, jak też uroczystych dań i wykwintnych przekąsek. W każdym wariancie wzmocni charakter przyrządzanej potrawy, nadając jej ciekawy, lekko kwaśny smak. Jest niezastąpiona jako składnik sałatek, gdzie w połączeniu z innymi warzywami tworzy spójną całość. Warto dodać ją również do potrawki z kurczaka oraz wykorzystać jako składnik imprezowych przekąsek.

  • Czy wiesz, że ...

    Wśród marynowanych warzyw Smak są rozmaite produkty, które z powodzeniem można stosować do przyrządzania różnych przysmaków. Większość produktów można użyć jako element ozdobny do dań na ciepło oraz na zimno. Wyraziste kolory papryki, cebulki złotej czy patisonów sprawią, że każda potrawa z ich dodatkiem będzie prezentowała się znakomicie. Wszystkie przetwory smakują doskonale dzięki marynatom przygotowanym na bazie starannie dobranych składników. Każdy kęs potrawy z dodatkiem marynowanych cebulek czy papryki jest po prostu pyszny.

Papryka marynowana