Naleśniki z fetą, szpinakiem i suszonymi pomidorami

Składniki:
  • 8 usmażonych naleśników,
  • 1 pokrojona w kosteczkę cebula,
  • ½ łyżeczki Czosnku suszonego Prymat,
  • 2 łyżki pokrojonych w paski Pomidorów suszonych Smak,
  • 400 g umytego i sparzonego szpinaku,
  • 100 g pokruszonego sera feta,
  • 1 łyżeczka Przyprawy do potraw Kucharek,
  •  4 łyżki oleju rzepakowego do smażenia,
  • Sos sałatkowy czosnkowy Prymat,
  • Jogurt naturalny,
  • 1 łyżeczka Przyprawy do potraw Kucharek .
Sposób przygotowania:

Na oleju podsmażyć cebulę na złoty kolor. Następnie dodać szpinak, suszone pomidory, czosnek i ser feta. Całość wymieszać i doprawić do smaku przyprawą do potraw Kucharek. Na rozłożone naleśniki nałożyć farsz serowo-szpinakowy i dokładnie zrolować. Tak przygotowane naleśniki obsmażyć na patelni i podawać z sosem sałatkowym czosnkowym.