- 8 usmażonych naleśników,
- 1 pokrojona w kosteczkę cebula,
- ½ łyżeczki Czosnku suszonego Prymat,
- 2 łyżki pokrojonych w paski Pomidorów suszonych Smak,
- 400 g umytego i sparzonego szpinaku,
- 100 g pokruszonego sera feta,
- 1 łyżeczka Przyprawy do potraw Kucharek,
- 4 łyżki oleju rzepakowego do smażenia,
- Sos sałatkowy czosnkowy Prymat,
- Jogurt naturalny,
- 1 łyżeczka Przyprawy do potraw Kucharek .
Na oleju podsmażyć cebulę na złoty kolor. Następnie dodać szpinak, suszone pomidory, czosnek i ser feta. Całość wymieszać i doprawić do smaku przyprawą do potraw Kucharek. Na rozłożone naleśniki nałożyć farsz serowo-szpinakowy i dokładnie zrolować. Tak przygotowane naleśniki obsmażyć na patelni i podawać z sosem sałatkowym czosnkowym.